FjordRetreat

alene eller med venner

Eventyrlig bortreist til Lysefjorden

Hei! Vil du tilbringe noen dager eller en god stund langt inne i en fjord? Vil du ha hjemmekontor med nytt utsikt, få utløp for din kreativitet, pugge til neste prøve eller bare chille i inspirerende natur? Book et Fjord Retreat opphold på Flørli og bo rimelig, langt unna ståk og kav. Tilbudet gjelder utenom høysesongen*.

Flørli er en knøttliten grend uten veiforbindelse ved Lysefjordens bratte bredde. Ferja tar deg hit langs loddrette fjellvegger, imponerende fossefall og enkelte hytter og garder på de sparsomme flatene i det ville landskapet. Gå ombord i Lauvvik eller Forsand, så er du her en liten time senere. Les mer om tilkomst.

Du vil fort skjønne hvorfor nettopp Flørli er det stedet du bør drømme deg vekk til: her vil du tilbringe din dyrbare tid enslig og effektiv, med dine gode venner eller ditt trofaste team. Våre rom og hus er enkle, romslige og har storslåtte utsikt over fjorden. Vi inviterer deg til å oppleve noe av det beste Fjord Norge har å by på!

*gjelder fra januar til midten av juni og så fra midten av august til slutten av september. I perioden april til og med september er tilbudet gyldig på vanlige hverdager, ikke i helger.

Tags: bortekontor, hjemmekontor, workation norway, remote working norway, retreat locations norway, retreats norway, away from it all, leie billig hytte, wedding locations norway, film locations norway, live roleplay, teambygging, teambuilding norway

Du kan leie både rom og feriehus – til våre laveste priser!

Book nå: velg minimum 2 netter i booking kalenderen

Wifi tilgjengelig!

9-pers leilighet 9A (klikk på bildet)

9-pers leilighet 9B (klikk på bildet)

Total kapasitet: 4×9-sengs leiligheter + 20-persons hostell + 2 rom i andre hus = 60 gjester.

I Lysefjorden har alle årstider sin unike sjarm – ikkje minst vinteren når det er snø på toppene og fjellets lange skygger ligger over den mørke fjorden. Da kan det ule og sludde og du kan kjenne elementene på kroppen når du lufter deg i høyden over Flørli. Eller kanskje du våkner til en blikkstille fjord med nysnø som dekker det magiske fjordlandskapet.

For å trives her, må du være aktiv og eventyrlysten! Skal du gå tur er det bratt opp alle fjellsidene eller du kan legge ut på fjorden og utforske. Toppen av trappa kan være utilgjengelig på grunn av snø og at dagsturer til Preikestolen og Kjerag er nok ikke mulige. Lavtliggende plasser langs fjorden derimot kan du padle til eller besøke med ferja.

Så kom kom og gjør det beste ut av det med de andre Retreat gjestene. Klikk på fanene til venstre for tips 🙂

Fra november til slutten av april pleier det å ligge mye snø i toppen av Flørli trappene. Du kan fremdeles gå høyt opp og nyte den storslåtte utsikten, men det anbefales ikke at du går til topps. Da bør du gå de spektakulære turstiene Flørlineset Opp, Flørli Klippevandring og den nye Fossestien isteden. Les mer om vandring i Flørli. Mange liker å bruke Flørli som utgangspunkt for terrengløping! Les mer om terrengløping her.

Utstyr utleie

Vi leier ut truger og smørefrie Fischer fjellski hvis du vil lengre innover Frafjordheiane Landskapsvernområde opp forbi Flørli.

  • Inook truger: 350kr/dag, 650kr/opphold.
  • Fisher BC 99 fjellski sett med skor og staver: 550kr/dag, 950kr/opphold.
  • Annet utstyr: vintertelt 3-pers, Bergans Rondane soveposer, Fjellpulken BC varepulk og mer.
 

Hvis du liker å fiske, kan du prøve lykken med vårt enkle utstyr. Det er gode sjanser for at du lurer en lyr til middag og hvis ikke kan du jo spise de reneste blåskjell som finns. Vi har en robåt som kan brukes gratis av våre gjester. Ønsker du å legge utpå i kajakk eller kano, leier vi ut disse når været er stabilt.

Fjorden like ved Flørli er nydelig. Du glir lydløst forbi bratte sva, ser dypt ned i krystallklart vann og oppdager sikkert nysgjerrige sel og fugleliv langs breddene. Enkelte idylliske plasser går det an å komme i land og nyte en piknik. Les mer om padling.

Preikestolen kan ofte bestiges om vinteren, mens Kjerag og Kjeragbolten er utilgjengelige på grunn av snø og vinterstengt vei. Hvis du kommer til Flørli om vinteren, anbefaler vi ikke at du begir deg ut på noen av disse turene. Du kan gå deg fast i snøkavet eller miste ferja tilbake. Her er tips for deg som vil besøke Preikestolen og Kjerag sommer og høst.

Med Kolumbus ferja kan du planlegge dagsturer til Lysebotn og Songesand, samt fjord-gardene Håheller, Bakken, Kalleli og Bratteli. Du kan gå til den spektakulære Hengjanenibbå eller ta opp på Songesandskammen. Hvis du er i tvil hva som lar seg gjøre er vi gjerne behjelpelige med planlegging. 

Gode fasiliteter:

  • romslige stuer i husene,
  • gjester har tilgang til velutstyrte kjøkken
  • møterom og store øvelsesrom på etterspørsel, ikke inkludert
  • internett tilgjengelig

Trygt å bestille!

Det er trygt å booke! Send oss en forespørsel gjennom bookingsiden Beds24.com/book-florli. Vi godkjenner din ordre og sender deg en betalingslenke.

Rause avbestillingsvilkår: gratis avbestilling inntil 7 dager før ankomst – din innbetaling vil bli refundert i sin helhet. Du kan ikke endre eller avbestille innen en uke før ankomst.

Praktisk info

For å få komme på et Fjord Retreat opphold må du velge minimum to netter i booking kalenderen.

Hund og kjæledyr kan tas med. Ta med ditt eget sengetøy eller lei det av oss. Med mindre annet avtales, skal det vaskes ut av huset før avreise. Utenom sommeren er kaféen og den historiske kraftstasjonen stengde. Ta med mat. Den nærmeste butikken er på Forsand – de sender mat inn på ferja dersom du skulle glemme noe.

Ta en titt på rutetabellen til Kolumbus ferja før du bestiller et opphold på Flørli.