Selskapslokaler

Ønsker du å leie et festlokale
eller møterom til ditt selskap?

Flørli er drømmestedet for selskap på grunn av naturskjønn beliggenhet, et utvalg av koselige selskapslokaler og mulighet for bespisning og overnatting. Vi kan tilby fleksibele løsninger tilpasset dine behov og ditt budsjett.

Vi hjelper deg gjerne med å planlegge hele opplegget med transport, måltider samt eventuell overnatting og underholdning. Det koster ingenting å spørre – vi skal strekke oss langt for at du skal bli fornøyd 🙂

Alle nevnte priser er inkludert MVA.

Kraft Kaféen til Selskap og Møter:

Du kan leie hele eller deler av kaféen og turbinsalen til ditt selskap i perioden 1 april til 30 september. Disse lokalene har vi til rådighet:

Kafé Hoveddel:

50 sitteplasser ved sittegrupper. Dette er et fargerikt og koselig lokale med vinduer mot fjorden. Ønskes langbord får kun 20 gjester plass på grunn av lokalets utforming. Lokalet er delvis åpent mot resepsjonen og kjøkkenet, og noe lyd derfra må påregnes. Pris: 2800kr for 3 timer eksklusiv leie av lokalet. Mat og drikke kommer i tillegg.

Grupper under 50 som spiser innenfor kaféens alminnelige åpningstid og som bestiller mat og drikke betaler ingen leie for dette lokalet. Leie gjelder kun grupper som ønsker eksklusiv tilgang til lokalet eller som kommer utenom alminnelig åpningstid slik den fremgår her. Kaféens hoveddel kan ikke reserveres til private selskap i helger og fellesferie.

Kafé Anneks:

30 sitteplasser ved sittegrupper, langbord til 20 er mulig. Lokalet kan lukkes slik at dere har det helt privat. Døren mellom hoveddel og anneks kan åpnes slik at det blir ett lokale som kan brukes av inntil 80 personer. Pris: 2800kr for 3 timer eksklusiv bruk.

Grupper over 50 som ønsker både Kaféens Hoveddel og Kafé Anneks betaler kun for det ene lokalet, dvs 2800kr.

Brettet:

møtelokale, ikke egnet til middagservering. 16 sitteplasser ved to bord. Plass til flere hvis det sittes i klynger. Skjermet og privat fra andre gjester. Wifi, projektor og lerret. Pris: 1600kr for inntil 3 timer.

Turbinsalen:

100 sitteplasser ved tre svære langbord. Lokalet kan ikke varmes opp da det er 8 meter høyt og uisolert. Akustikken er imponerende, som i en katedral. Vi har gode erfaringer med live musikk i turbinsalen, men det forutsetter godt utstyr og gjerne bruk av en teknikker. Gjestene bør kle seg varmt. I Turbinsalen kan du skape en uforglemmelig atmosfære – vi anbefaler at du er med og pynter lokalet og bord før gruppa di kommer. Pris: 6500kr dersom vi serverer mat og drikke. Pris: 12500kr om du selv vil organisere mat og/eller drikke.

 

Vilkår leie av Kraft Kaféen

Leietid: med mindre annet avtales gjelder leie til møter på dagtid for 3 timer til senest kl17. Som selskapslokale til fest leies lokalene etter avtalt behov, vanligvis 3 – 6 timer til senest kl23.

Rigging og ommøblering: vi rigger og dekker bord, du pynter og gjør det ekstra koselig for gjestene dine. Rigging før festen og nedrigging etter festen gjøres på samme dag eller etter avtale.

Mat og drikke: vi kan tilby mangt og smakfult av både mat og drikke – få inspirasjon her. Leier du Turbinsalen så kan du også velge å ta med egen catering eller grillmat og egne drikkevarer. Leier du derimot Kaféens Hoveddel så ønsker vi å servere mat og drikke.

Sanitær: Flere toalett og dusj er tilgjengelig i Kraft Kaféen. Med lett assistanse er både sanitær og lokaler tilgjengelige for rullestolbrukere og eldre.

Rydding og vasking: vi rydder, tar oppvasken og vasker lokalene før og etter bruk. Om du velger å ta med egen mat og/eller drikkevarer ber vi deg selv ta ansvar for servering ved bord og skjenking.

Skulepubben til Selskap og Møter:

Skulepubben er et fantastisk sjarmerende fest-lokale som kan leies til private tilstelninger, med eller uten servering.

Møterom: for deg som ønsker et møterom på dagtid. Lokalet er allerede utstyrt med lerret og projektor og det er sitteplass ved bord til 16 personer. Pris: 1600kr for 3 timer på dagtid. Møtekaffe og snacks kan bestilles som tilleggstjenester.

Selskapslokale inntil 30 personer: Skulepubben består av to deler som har sitteplass for inntil 30 personer. Møblement består av sittegrupper med bord i spisehøyde, samt lenestoler og sofaer. Et enkelt kjøkken med profesjonell oppvaskmaskin, kjøleskap, komfyr og kaffetrakter er også tilgjengelig. Musikkanlegg, projektor og sittegruppe under tak ute – her har du det som trengs for å ha en flott fest! Pris: 4500kr for dag/kveld inntil kl23 eller etter avtale. Du kan nyte medbrakt mat og drikke.

Selskapslokale inntil 80 personer: Skulepubben kan utvides med festtelt og sittegrupper på plenen ute. Da får du plass til inntil 80 personer. Vi rigger dette for deg etter nærmere avtale, du pynter og dekker opp bord slik du vil ha det. Ideelt for familiefeiringer, gode kollegaer og teams og enkle, trivelige arrangement. Pris: 6500kr for dag/kveld inntil kl23 eller etter avtale. Du kan nyte medbrakt mat og drikke.

School Pub in 2019:

Looks even better now 🙂

Vilkår leie av Skulepubben

Leietid: med mindre annet avtales gjelder leie til møter på dagtid for 3 timer til senest kl17. Som selskapslokale til fest leies lokalene i 6 timer til senest kl23 eller etter avtale (se nedenfor under “På kvelden”). Rigging og nedrigging bør gjøres innen den tid eller etter avtale med oss.

Fellesareal: Skulepubben er et multi-funksjonslokale som også brukes som oppholdsrom og kjøkken for de som leier noen av våre soverom. Når du leier Skulepubben kan det være at disse brukere trenger kortvarig tilgang. Dette drøfter vi på forhånd med deg og de det gjelder. Skulepubben ligger i et nokså skjermet hjørne av bygda der du ellers vil merke lite til andre gjester.

Sanitær: Skulepubben har ett toalett. Flere toalett og dusj er tilgjengelig i Kraft Kaféen 200 meter unna.

Mat og drikke: kan du ta med og ordne selv eller bestille av oss. Vi har tilgjengelig bålpanner og en stor gass-grill dersom du vil grille. Skulepubben er ikke utstyrt med bestikk og servise til større grupper. Du kan selv ta med engangsservise eller leie servise av oss hvor vi også tar oss av oppvasken. Vi serverer gjerne gryteretter, supper, enkel grillmat og snacks til din fest. På grunn av avstanden til kjøkkenet vårt kan vi ikke tilby flerretters middag, servering på tallerken og buffé med stort utvalg. Dersom du ønsker festmat av høy kvalitet, anbefaler vi at du leier inn et cateringselskap.

På kvelden: av hensyn til våre andre gjester ber vi om at festen avsluttes kl23. Hvis du ønsker å holde det gående lengre bør du leie de to soverommene ved siden av Skulepubben: Lærerrommet og Legekontoret. Avtaler vi at festen kan fortsette etter kl23, bør musikken ute dempes og ikke være til genanse for våre andre gjester, spesielt de som bor i leilighetene.

Rigging og ommøblering: Skulepubben har flere antikke møbler og verdifulle pyntegjenstander på veggene. Vi ønsker derfor ikke omfattende ommøblering for å begrense slitasjen. Ute på plenen derimot kan vi lage det til med telt, sittegrupper, langbord og bålpanner slik du måtte ønske. Du tar selv ansvar for å pynte, dekke på bord og gjøre det koselig for gjestene dine. Rigging før festen og nedrigging etter festen gjøres på samme dag eller etter avtale med oss.

Rydding og vasking: hvis du rydder og tar oppvasken, så vasker vi gulvet og sanitær. Dette er inkludert i leieprisen.

Tilleggstjenester:

  • Matservering: spesifiser hva du ønsker og be om et tilbud
  • Betjent bar: vi skjenker gjerne alkohol og annet drikke etter våre allminnelige satser dersom du ikke ønsker å ha med medbrakt.
  • Bålpanner til bål og grilling: inkludert på forespørsel
  • Ved: 160kr/sekk
  • Grillkull: 120kr/sekk
  • Stor gassgrill med tilbehør, vi vasker grillen: 650kr
  • Vedfyrt badestamp like ved Skulepubben: 1600kr